Infolijn

  Startpagina 


Startpagina

  
Stichting Infolijn voor Zorg en Dienstverlening

Ook de ouderenadviseur van Stichting Welzijn Ouderen 'de Spil', is via de Infolijn te bereiken. De ouderenadviseur geeft informatie en advies aan ouderen op het gebied van wonen, zorg, welzijn. Zij helpt mensen bij het aanvragen van voorzieningen. Zij werkt samen met andere professionele organisaties en de gemeente.
 

infolijn 1.jpg (9982 bytes)  
  Direct contact - Direct antwoord

De Infolijn is een centraal informatie punt voor alle inwoners van Kaag en Braassem, die vragen hebben op het gebied van hulp, zorg en dienstverlening. Maar ook voor informatie over creatieve-, educatieve aktiviteiten kunt u bij de Infolijn terecht. Dat geldt natuurlijk ook voor mantelzorgers.

Opgeleide vrijwilligers bij de Infolijn hebben een luisterend oor, geven informatie en kunnen de hulpvragers naar de juiste adressen verwijzen. Ook kan de Infolijn de aanmelding en afmelding voor Combibus, Tafeltje-dekje, Alarmering en de Papierwinkel verzorgen.

Via de infolijn is ook het klussenteam van de SPGK&B (Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Kaag en Braassem) bereikbaar.         Voor meer informatie, bel met de INFOLIJN voor zorg en dienstverlening van ma.-vr. van 9.00 tot 11.00 uur Tel. 071 - 3317967
                                        Wilt u reageren?
mail ons   Site informatie 
WA,  datum laatste wijziging: 18-06-18